Wie ben ik?

Mijn naam is Evelyn Mulder, ik ben in 1962 geboren in Krommenie en moeder van Jeroen, Martijn en Jelle en oma van Lieke, Maud en Nikkie. Gedurende 12 jaar heb ik op een bank gewerkt, 15 jaar Reiki-cursussen en mandala-tekenen gegeven en ben ik 10 jaar betrokken geweest bij onderzoeksprojecten van het VU medisch centrum. 8 jaar heb ik voor het VUmc in het kader van het Nationaal Programma Ouderenzorg gewerkt als projectcoördinator van het Geriatrisch Netwerk in West-Friesland. Daarna ben ik projectleider geweest bij het AMC-UvA.

Ik ben mede-oprichter van Stichting Ouderennetwerk West-Friesland. Als coördinator ondersteun ik de ouderen om de gestelde doelen op het gebied van wonen, zorg en welzijn te bereiken. Van Stichting De Zeezenders van Vroeger ben ik zowel mede-oprichter als secretaris.

Zowel privé als in mijn werk ervaar ik dat denkpatronen veel leed en strijd kunnen veroorzaken. Maar ook op mondiaal niveau is het uitermate zorgwekkend dat we al eeuwenlang oorlog voeren.

Doelstelling
Het is mijn doel om belangstellenden, organisaties en behandelaars de werking van het denken uit te leggen, om zo de geestelijke gezondheid in de maatschappij te bevorderen. Wanneer mensen inzicht hebben in de werking van het denken, kunnen zij andere, gezondere keuzes maken in hun leven. Daarnaast bevordert ‘Kleurenblind denken’ de samenwerking in de maatschappij, doordat de weg van de discussie wordt verlegd naar de weg van de dialoog. En uiteindelijk levert een geestelijk gezonde maatschappij een enorme tijd- en kostenbesparing op in de zorg.

Inspiratiebronnen
Kinderen en de wereld waarin wij leven zijn de bron van mijn passie om aan mensen de werking van het denken uit te leggen. Verder hebben teksten en lezingen van Jiddu Krishnamurti, Edward de Bono en Philip Zimbardo mij geïnspireerd bij het vorm geven van ‘Kleurenblind denken'.


Kleurenblinddenken door Evelyn Mulder

108219 bezoekers (187590 hits) sinds 20-6-2013